Vormingsweek directies in Rome - vrijdag 11 oktober 2024

 

We sloten de vormingsweek af met een voorstelling van de Young Lasallians en de Office of Vocations and Volunteers door Julia Mayer. Ze nam ons mee in het opzet van en enkele huidige en toekomstige initiatieven voor de Young Lasallians. Er kwamen inspirerende ideeën uit de groep die Julia zeker zal meenemen. Na de traditionele groepsfoto en de foto’s van de verschillende delegaties aan de hoofdingang van de Casa La Salle was het tijd voor een algemene evaluatie van de week en een assessment via Kahoot, het danken van al diegenen die hun beste beentje voorgezet hadden en het afscheid van mekaar na een intense week.

Als VLP-delegatie sloten we samen met onze ASSEDIL-vertegenwoordiger Cedric Van der Linden een geslaagde vormingsweek af met een heerlijke maaltijd. Moe maar tevreden keerden we naar huis terug, met een rugzak vol inspiratie, ideeën, mooie herinneringen maar ook vragen, bedenkingen en een klein beetje heimwee.

We kijken er alvast naar uit om volgend jaar opnieuw met een stevige delegatie naar de vormingsweek in Rome te trekken. Heb je ook zin in zo’n ervaring, noteer dan alvast de week van zondag 05 oktober 2025 tot en met vrijdag 10 oktober 2025 met stip in je agenda.